Αρχική | Food Hub | Για τους καταναλωτές

Για τους καταναλωτές

Lorem Ipsum

Ενδιαφέρεσαι να καταναλώνεις προϊόντα Κοινωνικά Υποστηριζόμενης Ορεινής Παραγωγής;

close-up-of-woman-buying-organic-juice-outdoors-at-2021-10-20-02-46-05-utc

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In hendrerit nibh erat, vitae tincidunt ante pretium in. Proin id justo ut augue interdum porttitor. Vivamus ullamcorper eros id risus dapibus malesuada. Vestibulum neque magna, sodales ac felis a, rutrum placerat leo. Nullam sit amet suscipit felis. In feugiat ligula a magna dignissim, nec scelerisque sapien condimentum. Ut libero tellus, scelerisque nec ornare vel, efficitur eu elit. Nullam lobortis vitae quam a dapibus.

Τι κερδίζεις

Γενναιοδωρία της φύσης

Γνώρισε τον πλούτο των προϊόντων που καλλιεργούνται στα βουνά, γνωστά για τη μοναδική γεύση και την εξαιρετική τους ποιότητα.


Βιωσιμότητα & αγνότητα

Απόλαυσε προϊόντα που καλλιεργούνται με φροντίδα, με βιώσιμες πρακτικές και με σεβασμό στο παρθένο περιβάλλον των βουνών.


Καλλιεργείται σήμερα, παραδίδεται αύριο

Απόλαυσε φρέσκα προϊόντα κατευθείαν από το αγρόκτημα στο τραπέζι σου. Η συνεχής εναλλαγή των εποχιακών ειδών και η άμεση διανομή τους εξασφαλίζουν τη διατήρηση των πολύτιμων θρεπτικών συστατικών τους.

Μεγαλύτερη «αξία»

Εξασφάλισε καλύτερες τιμές σε ποιοτικά προϊόντα και άμεση επαφή με τον παραγωγό, παρακάμπτοντας τους μεσάζοντες και δίνοντας τη δυνατότητα στους αγρότες να αποκομίσουν καλύτερο εισόδημα.

Υποστήριξη κοινότητας

Επιλέγοντας τα προϊόντα Κοινωνικά Υποστηριζόμενης Ορεινής Παραγωγής, υποστηρίζεις τις ορεινές κοινότητες και την ανθεκτικότητα τους στο χρόνο.


Lorem ipsum

Αν επιθυμείς να γίνεις αρωγός της προσπάθειάς μας ώστε να δημιουργηθεί το πρώτο Food Hub Κοινωνικά Υποστηριζόμενης Ορεινής Παραγωγής με φρέσκα και εκλεκτά προϊόντα από την Ήπειρο, συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο μας.

Είσοδος μέλους

Προϊόν ορεινής παραγωγής

Η ένδειξη ποιότητας «προϊόν ορεινής παραγωγής» επισημαίνει τις ιδιαιτερότητες ενός προϊόντος, που παράγεται σε ορεινές περιοχές, με δύσκολες φυσικές συνθήκες.

Η αναγνώριση αυτή αποτελεί πλεονέκτημα τόσο για τους γεωργούς όσο και για τους καταναλωτές. Επιτρέπει την καλύτερη διάθεση του προϊόντος στην αγορά από πλευράς των γεωργών, αλλά επίσης εξασφαλίζει ότι ορισμένα χαρακτηριστικά είναι σαφή στον καταναλωτή.

  • Προϊόντα: Γεωργικά προϊόντα και τρόφιμα.
  • Προδιαγραφές: Οι πρώτες ύλες και οι ζωοτροφές προέρχονται από ορεινές περιοχές. Για τα μεταποιημένα προϊόντα, η παραγωγή θα πρέπει να πραγματοποιείται επίσης στις εν λόγω περιοχές.

 

Έκθεση: Επισήμανση των γεωργικών προϊόντων και των τροφίμων ορεινής γεωργίας

Μετάβαση στο περιεχόμενο