Αρχική | Food Hub | Για τους παραγωγούς

Για τους παραγωγούς

Lorem Ipsum

Ενδιαφέρεσαι να μπεις στο δίκτυο παραγωγών Κοινωνικά Υποστηριζόμενης Ορεινής Παραγωγής;

TOT07714

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In hendrerit nibh erat, vitae tincidunt ante pretium in. Proin id justo ut augue interdum porttitor. Vivamus ullamcorper eros id risus dapibus malesuada. Vestibulum neque magna, sodales ac felis a, rutrum placerat leo. Nullam sit amet suscipit felis. In feugiat ligula a magna dignissim, nec scelerisque sapien condimentum. Ut libero tellus, scelerisque nec ornare vel, efficitur eu elit. Nullam lobortis vitae quam a dapibus.

Τι κερδίζεις

Προώθηση των προϊόντων

Παρουσίασε τους θησαυρούς που καλλιεργείς στα βουνά αλλά και με περιβαλλοντικά και κοινωνικά υπεύθυνες πρακτικές σε ένα ευρύτερο κοινό που επιθυμεί αυθεντική και υγιεινή διατροφή.

Πρώτα η βιωσιμότητα

Υιοθέτησε βιώσιμες πρακτικές που διατηρούν την ομορφιά των ορεινών τοπίων μας για τις επόμενες γενιές.

Επέκταση της αγοράς

Συνδέσου με ομοϊδεάτες παραγωγούς, γνώρισε τις καταναλωτικές ανάγκες του τόπο σου, απόκτησε πρόσβαση σε νέες αγορές και διέθεσε τα προϊόντα σου απευθείας στον καταναλωτή.

Ανάπτυξη κοινότητας

Εντάξου σε μια δεμένη κοινότητα παραγωγών που μοιράζονται το πάθος σου για τον τόπο και τα νόστιμα προϊόντα που παράγουν.

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη διαδικασία ανάπτυξης του δικτύου παραγωγών.

Αν επιθυμείς να γίνεις αρωγός της προσπάθειάς μας ώστε να δημιουργηθεί το πρώτο Food Hub Κοινωνικά Υποστηριζόμενης Ορεινής Παραγωγής με φρέσκα και εκλεκτά προϊόντα από την Ήπειρο, συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο μας.

Είσοδος μέλους

Προϊόν ορεινής παραγωγής

Η ένδειξη ποιότητας «προϊόν ορεινής παραγωγής» επισημαίνει τις ιδιαιτερότητες ενός προϊόντος, που παράγεται σε ορεινές περιοχές, με δύσκολες φυσικές συνθήκες.

Η αναγνώριση αυτή αποτελεί πλεονέκτημα τόσο για τους γεωργούς όσο και για τους καταναλωτές. Επιτρέπει την καλύτερη διάθεση του προϊόντος στην αγορά από πλευράς των γεωργών, αλλά επίσης εξασφαλίζει ότι ορισμένα χαρακτηριστικά είναι σαφή στον καταναλωτή.

  • Προϊόντα: Γεωργικά προϊόντα και τρόφιμα.
  • Προδιαγραφές: Οι πρώτες ύλες και οι ζωοτροφές προέρχονται από ορεινές περιοχές. Για τα μεταποιημένα προϊόντα, η παραγωγή θα πρέπει να πραγματοποιείται επίσης στις εν λόγω περιοχές.

 

Έκθεση: Επισήμανση των γεωργικών προϊόντων και των τροφίμων ορεινής γεωργίας

Μετάβαση στο περιεχόμενο