Αρχική | Αποκέντρωση Β | Πάρε τα Βουνά Β

Πάρε τα Βουνά Β

Μετεγκατάσταση στο Βουνό

Αν σκέφτεσαι να κάνεις το βουνό σπίτι σου, διαθέτουμε τις υπηρεσίες για να υποστηρίξουμε τη μετάβασή σου και να ενισχύσουμε τον ορεινό τρόπο ζωής σου.

Τι προσφέρουμε

Επισκόπηση και ανάλυση πιθανών περιοχών εγκατάστασης

Βοηθάμε τους νεοεισερχόμενους να ενσωματωθούν στις τοπικές ορεινές κοινότητες, καλλιεργώντας την αίσθηση του ανήκειν από την πρώτη μέρα.

Υποστήριξη στη διαδικασία ένταξης στον τόπο εγκατάστασης

Δημιουργούμε προγράμματα εκπαίδευσης που βασίζονται στα μοντέλα της Κοινωνικά Υποστηριζόμενης Ορεινής Παραγωγής, του Δίκαιου και Αλληλέγγυου Τουρισμού και των Ενεργειακών Κοινοτήτων, βοηθώντας να αναπτυχθούν οι δεξιότητες της υπαίθρου και οι συνθήκες για μια βιώσιμη διαβίωση.

Συμβουλευτική Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

Είτε πρόκειται για κατοικία, είτε για οικόπεδο ή αγρόκτημα μας ενημερώνεις για τις ανάγκες σου και προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λύση για σένα και τους δικούς σου.

Εκπαίδευση σε επιχειρηματικά μοντέλα Κοινωνικής Οικονομίας

Παρέχουμε τη δυνατότητα επαφής με ομοϊδεάτες και άλλους λάτρεις του βουνού, δημιουργώντας ένα υποστηρικτικό και φιλόξενο δίκτυο.

Εκπαίδευση στον Αλληλέγγυο Τουρισμό

Καθ’ όλη τη μεταβατική περίοδο είμαστε δίπλα σου παρέχοντας την τεχνογνωσία και την καθοδήγησή μας σχετικά με τη ζωή στο βουνό, τους τρόπους απασχόλησης, συμπεριλαμβανομένων και πρακτικών συμβουλών που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου.

Υπηρεσίες Δικτύωσης

Καθ’ όλη τη μεταβατική περίοδο είμαστε δίπλα σου παρέχοντας την τεχνογνωσία και την καθοδήγησή μας σχετικά με τη ζωή στο βουνό, τους τρόπους απασχόλησης, συμπεριλαμβανομένων και πρακτικών συμβουλών που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου.

Κάνε το πρώτο βήμα!

Θέλεις να δοκιμάσεις πώς είναι να ζεις στο βουνό; 

Όλα ξεκινούν με μια περιπέτεια! Τα αφοσιωμένα μέλη, οι πρεσβευτές μας είναι εδώ για να σε καθοδηγήσουν και να σε υποστηρίξουν σε κάθε σου βήμα.

Πως λειτουργεί

Γίνεσαι μέλος των Ψηλών Βουνών

Μας ενημερώνεις για τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου μέσω συνέντευξης

Σου βρίσκουμε τον πρεσβευτή της «ζωής στο βουνό» που σου ταιριάζει

Έρχεσαι σε επαφή μαζί του και μοιράζεστε την αγάπη σας για τα βουνά

Αποφασίζεις αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την περιοχή του και να την επισκεφθείς

Είσοδος μέλους

Προϊόν ορεινής παραγωγής

Η ένδειξη ποιότητας «προϊόν ορεινής παραγωγής» επισημαίνει τις ιδιαιτερότητες ενός προϊόντος, που παράγεται σε ορεινές περιοχές, με δύσκολες φυσικές συνθήκες.

Η αναγνώριση αυτή αποτελεί πλεονέκτημα τόσο για τους γεωργούς όσο και για τους καταναλωτές. Επιτρέπει την καλύτερη διάθεση του προϊόντος στην αγορά από πλευράς των γεωργών, αλλά επίσης εξασφαλίζει ότι ορισμένα χαρακτηριστικά είναι σαφή στον καταναλωτή.

  • Προϊόντα: Γεωργικά προϊόντα και τρόφιμα.
  • Προδιαγραφές: Οι πρώτες ύλες και οι ζωοτροφές προέρχονται από ορεινές περιοχές. Για τα μεταποιημένα προϊόντα, η παραγωγή θα πρέπει να πραγματοποιείται επίσης στις εν λόγω περιοχές.

 

Έκθεση: Επισήμανση των γεωργικών προϊόντων και των τροφίμων ορεινής γεωργίας

Μετάβαση στο περιεχόμενο